Marynowana Sałatka Pomidorowa
Marynowana Sałatka pomidorowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Jeśli masz jędrne-Dojrzałe pamiątki, liście bazylii, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowana Sałatka Pomidorowa, Marynowana Sałatka Pomidorowa, oraz Sałatka pomidorowa z pomidorem Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem ocet i olej. Opłukać i rdzeń pomidory i pokroić 1/3 do 1/2 cala grubości. Ułóż warstwami w szczelnym pojemniku lub na naczyniu do serwowania, skropić mieszaninę octu i posypać równomiernie miętą, bazylią, solą i pieprzem na każdej warstwie.
Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 4 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.