Marynowana Kapusta Relish
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Marynowana kapusta Relish może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawiony ocet ryżowy, złamany anyż Gwiaździsty, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marynowany Pieprz Relish, Marynowany Seler Relish, oraz Marynowane-Chile Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanej miarce 2 szklanki wymieszaj 1 szklankę przyprawionego octu ryżowego i 2 łyżeczki złamanego anyżu gwiazdkowego.
Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż ocet się zagotuje, około 3 minut.
Wlać przez drobny sitko do miski z 2 szklankami rozdrobnionej czerwonej kapusty, 1 szklanka pokrojona w kostkę (1/4 cala.) Ogórek angielski, 1 łyżka mielonego czosnku i 1 łyżeczka soli; Odrzuć anyż Gwiaździsty.
Wymieszać i odstawić na co najmniej 10 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno, lub przykryć i schłodzić do 2 dni.