Marynata Jerk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów marynaty, więc spróbuj marynaty Jerk. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól koszerną, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Jerk z marynatą i sosem Kikkoman Teriyaki, Pieczony łosoś Jerk z domową przyprawą Jerk i refleksją nad dawaniem, oraz Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier 4 łyżki oleju i następne 10 składników w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Wymieszać z octem i pozostałymi 2 łyżkami oleju i doprawić do smaku solą. Sos w lodówce. Umieścić mięso w szklance, stali nierdzewnej lub naczyniu ceramicznym. Wrzucić z pozostałą marynatą. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Wyjąć mięso z marynaty, osuszyć i grillować.
Łyżka sosu reserved nad grillowanym mięsem.