Marynata Cytrynowo-Rozmarynowa

Marynata Cytrynowo-Rozmarynowa
Marynata cytrynowo-rozmarynowa może być tylko marynatą, której szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 688 kalorii, 2G białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, oliwa z oliwek, cytryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane kotlety schabowe z marynatą Rozmarynowo-cytrynową, Marynata balsamiczno-rozmarynowa, oraz Rozmaryn-Marynata Do Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
Połącz składniki w dużej plastikowej torebce zamykanej, płytkiej misce lub naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 2 funty drobiu, mięsa, owoców morza, lub warzyw i przechowywać w lodówce, pokryte, co najmniej 20 minut i do nocy. (W przypadku ryb i przegrzebków marynować nie dłużej niż 15 minut lub mogą stać się papkowate.) Obracać pokarm od czasu do czasu, aby wszystkie powierzchnie były narażone na działanie marynaty. Przed gotowaniem wyjmij jedzenie z pojemnika i strząśnij nadmiar płynu. Gotować na lekko naoliwionym grillu do pożądanej doneness. Wskazówki: chociaż można marynować żywność w prawie każdym rodzaju pojemnika (ale unikać reaktywnych metali, takich jak nieotynkowane aluminium i żeliwo), najlepiej jest użyć plastikowych torebek zamykanych o pojemności 1 galona. Pozwalają one płynowi całkowicie otaczać pokarm, zapewniając lepsze wchłanianie. Poza tym sprzątanie to pestka.Wrzuć marynatę po namoczeniu w niej surowego mięsa. Mieszanina może być zanieczyszczona bakteriami.Najlepiej z: kawałkami kurczaka z kością, kotletami jagnięcymi, jagnięciną bez kości, krewetkami, Bassem w paski, kabaczkiem letnim, cukinią i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
Summer SquashSummer Squash
Bas W PaskiBas W Paski
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
CukiniaCukinia
MięsoMięso
KrewetkiKrewetki
KościKości
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Magazyn