Marvelous Minestrone

Marvelous Minestrone
Marvelous Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ciecierzycę, rosół z kurczaka, mieszankę warzywną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marvelous Minestrone, Cudowna Zupa Minestrone, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki z wyjątkiem sera wymieszać w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Reduce to medium; gotuj na wolnym ogniu od 6 do 8 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)Posiekane, Obrane Pomidory Z Nasionami (około 6 średnich)
3
Każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn