Marshmallow Krispy Topped Brownies
Marshmallow Krispy Topped Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cukru granulowanego, spróbuj rozprzestrzeniania orzechów laskowych, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fudgy Marshmallow-Topped Brownies, Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies, oraz Easy Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelni z folią nonstick.Roztopić masło w rondlu 3 quart nonstick. Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać delikatnie przez około 30 sekund, aby ogrzać cukier. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę cukru na 5 minut. Wymieszać z solą i wanilią.
Dodaj zimne jajka, ubijając lub mieszając tylko do wymieszania, następnie wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia razem w małej filiżance i wymieszaj je w cieście.
Na patelni rozprowadzić ciasto i piec przez 23 minuty. Szybko rozsypać pianki na górze i piec kolejne 2 minuty, aby zmiękczyć pianki. Dotknij je trochę łopatką, a następnie ostudzić na stojaku z drutu.Przygotuj polewę. W rondlu 3 quart roztopić masło na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać kawałki czekolady, mieszając, aż stopi się i gładkie. Wymieszać z masłem orzechowym.
Dodać płatki zbożowe i mieszać, aż płatki będą pokryte. Łyżki mieszanki zbożowej upuść na warstwę prawoślazu, rozprowadzając tak równomiernie, jak to możliwe. W tym momencie wszystko będzie wyglądać lepko, więc nawet nie myśl o cięciu.
Włóż ciasteczka do lodówki na kilka godzin, aby schłodzić. Podnieś z patelni, przyciąć krawędzie, a następnie pokroić na 4 duże kwadraty.
Wytnij te kwadraty na mniejszy kwadrat, aby uzyskać 16.