Marshmallow Krispy Topped Brownies

Marshmallow Krispy Topped Brownies
Marshmallow Krispy Topped Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cukru granulowanego, spróbuj rozprzestrzeniania orzechów laskowych, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fudgy Marshmallow-Topped Brownies, Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies, oraz Easy Peanut Butter Marshmallow Krispie Topped Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelni z folią nonstick.Roztopić masło w rondlu 3 quart nonstick. Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać delikatnie przez około 30 sekund, aby ogrzać cukier. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę cukru na 5 minut. Wymieszać z solą i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj zimne jajka, ubijając lub mieszając tylko do wymieszania, następnie wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia razem w małej filiżance i wymieszaj je w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Na patelni rozprowadzić ciasto i piec przez 23 minuty. Szybko rozsypać pianki na górze i piec kolejne 2 minuty, aby zmiękczyć pianki. Dotknij je trochę łopatką, a następnie ostudzić na stojaku z drutu.Przygotuj polewę. W rondlu 3 quart roztopić masło na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać kawałki czekolady, mieszając, aż stopi się i gładkie. Wymieszać z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać płatki zbożowe i mieszać, aż płatki będą pokryte. Łyżki mieszanki zbożowej upuść na warstwę prawoślazu, rozprowadzając tak równomiernie, jak to możliwe. W tym momencie wszystko będzie wyglądać lepko, więc nawet nie myśl o cięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
5
Włóż ciasteczka do lodówki na kilka godzin, aby schłodzić. Podnieś z patelni, przyciąć krawędzie, a następnie pokroić na 4 duże kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wytnij te kwadraty na mniejszy kwadrat, aby uzyskać 16.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn