Marokańska zupa słodko-kwaśna

Marokańska zupa słodko-kwaśna
Marokańska zupa słodko-kwaśna może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 267 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz wegetariańskie / wegańskie opcje: użyj bulionu warzywnego, kolendry, papryki i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Marokańska zupa z słodkich ziemniaków i ciecierzycy, Marokańska Zupa Z Ciecierzycy Słodkich Ziemniaków, oraz Marokańska zupa ze słodkich ziemniaków i soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i paprykę smażyć na miękko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem świeżej kolendry i doprowadzić do wrzenia. Dusić 35/45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3
Wymieszać ze świeżą kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn