Marokańska Trójkolorowa Sałatka Z Papryką
Marokańska Trójkolorowa Sałatka z papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, extravirgin oliwy z oliwek, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Trójkolorowy Pieprz Ser Topi, Trójkolorowy Papryka, Ananas Cole Slaw, oraz Lean Flank Steak and Three color Pepper Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 20 minut lub do poczernienia.
Umieść w dużej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij.
Odstawić na 20 minut. Obrać i pokroić w paski (1/4 cala szerokości).
W średniej misce wymieszać sok i 5 kolejnych składników (przez czosnek), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj paprykę do miski; Wrzuć delikatnie, aby połączyć. Przykryć i schłodzić przez noc.
Przed podaniem posypać kolendrą.