Marmurkowe Brownies
Marmurkowe ciasteczka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 199 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, jajko, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marmurkowe Brownies, Marmurkowe Brownies, oraz Sernik Marmurkowy Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Linia A 9 przez 13-calową patelnię do pieczenia z papierem do pieczenia, tak aby krawędzie papieru pojawiły się po bokach. Lekko posmarować papierem.
Umieścić zarówno półsłodzone i niesłodzone czekoladki i masło w żaroodpornej średniej misce. Napełnij średni rondel kilkoma centymetrami wody i gotuj na wolnym ogniu. Wyłączyć ogień; ustawić miskę czekolady nad wodą do stopienia.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. (Alternatywnie, roztopić w kuchence mikrofalowej przy połowie mocy, przez 1 minutę, mieszać, a następnie podgrzewać przez kolejną minutę lub aż się stopi.)
W dużej misce ubić razem jajka, cukier i wanilię. Wymieszać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj, aż będzie gładka.
Dodać suche składniki i wymieszać, aż tylko mieszane. Uważaj, aby nie wymieszać ciasto.
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Twarożek ubić z cukrem, jajkiem i wanilią, aż będzie gładki. Upuść bardzo duże łyżki mieszanki twarogu na powierzchnię ciasta brownie. Włóż nóż do masła przez ciasto na dno patelni. Z płaską krawędzią noża wykonuj wirujące ruchy przez ciasta, od czasu do czasu podnosząc nóż przez górę, aż ciemne i jasne ciasta zostaną marmurkowane.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciastek wyjdzie pokryta okruchami krówki, 30 do 35 minut. Ciasteczka schłodzić na patelni na stelażu.
Aby wyjąć ciasteczka z patelni, podnieś krawędzie papieru.
Ciasteczka pokroić w kwadraty.