Marmolada-glazurowana marchewka
Marmolada-glazurowana marchew może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, pomarańczową marmoladę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Marmolada-Glazurowana Marchewka, Marchew Kandyzowana Marmolada, oraz Pieczona marchewka z marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć 3/4 szklanki wody i marchew. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniej-wysokiej. Wstrząsnąć pan od czasu do czasu, aż marchewki są miękkie po przekłuciu, o 8 protokół.
Powrót marchew na patelnię na dużym ogniu.
Dodaj masło, pomarańczową marmoladę, imbir i gałkę muszkatołową. Mieszać często, aż Marmolada mieszaniny przylega do marchwi, 5 do 6 minut.
Posypać natką pietruszki, dodać sól i pieprz do smaku.