Mark ' s English Sausage Rolls
Mark 's English Sausage Rolls może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 333 kalorie, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę dijon, arkusze ciasta francuskiego, kiełbasę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 385 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Angielskie Bułeczki Z Kiełbasą, Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties), oraz Angielskie Wypieki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozłóż arkusze ciasta francuskiego i pokrój wzdłuż linii zagięcia każdego arkusza, tworząc 6 równych kwadratów w sumie 12 kwadratów.
Posmaruj każdy kwadrat musztardą. Kiełbasę podzielić na 12 kawałków i zwinąć w małe kłody.
Umieść jedną kłodę na każdym kwadracie.
Ciasto rozwałkować wokół kiełbasy i zapiekać odrobiną ubitego jajka.
Wałki ułożyć na blasze do pieczenia, a blaty posmarować resztą jajka.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy bułki będą nadmuchane i złociste. Zwykle Oglądam po około 10 minutach, aby upewnić się, że nie palą się. Te zamrażać (unbaked) bardzo dobrze.