Marchewki Pomarańczowo-Curry
Marchewka pomarańczowo-Curry może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marszczonej marchewki, curry, pomarańczowa marmolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry Przyprawione Marchewki, Curry pieczona marchewka z sosem orzechowym, oraz Żeliwne marchewki z Curry i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew i 3 łyżki. woda w kuchence mikrofalowej. Przykryj miskę szczelnie folią z tworzywa sztucznego; złóż niewielką krawędź, aby umożliwić ucieczkę pary. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 minut lub do miękkości.
Drenaż. Wymieszać razem pomarańczową marmoladę, curry i sól. Wrzucić delikatnie z gorącą marchewką.