Manicotti Nadziewane Wołowiną
Manicotti Nadziewane wołowiną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać manicotti makaron, parmezan, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Manicotti Nadziewane Wołowiną, Manicotti Nadziewane Szynką, oraz Faszerowane Manicotti.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Odcedzić i schłodzić. Rezerwa.
Tymczasem w dużej patelni brązowej wołowiny na średnim ogniu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz wołowinę, twarożek, 1 szklankę sera mozzarella, parmezan, białka i oregano.
Dobrze wymieszać. Napełnij skorupy mieszaniną.
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wlać tyle sosu spaghetti w naczyniu, aby pokryć dno.
W naczyniu umieścić nadziewany makaron. Przykryć sosem do makaronu i wierzch z pozostałą 1 szklanką sera mozzarella.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 minut.