Mango Mint Sparklers
Mango Mint Sparklers to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 6 porcjami. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz wodę gazowaną, udekoruj: liście ogórka i mięty, nektar mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mango Mint Sparklers, Mango Mint Sparklers, oraz Mango Pudhina Thogayal (bez kokosa) / surowe liście Mango i mięty Thuvayal - South Indian Lunch s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiażdżyć liście mięty z sokiem z limonki w misce tłuczkiem lub drewnianą łyżką, aż zostaną posiniaczone i zaczną się rozpadać. Wmieszać nektar z mango, następnie schłodzić, przykryć, co najmniej 1 godzinę.
Wlać mieszaninę mango przez sito do dużej szklanki, odrzucając ciała stałe, a następnie wlać około 1/2 szklanki mieszaniny mango do każdego z 6 (10-uncji) szklanek i dopełnić Moscato d ' Asti (lub wodą gazowaną).
Mieszanka Mango może być schłodzona, przykryta, do 1 dnia.