Malinowo-Czekoladowe Mini Babeczki
Jeśli masz w pobliżu 50 minut do spędzenia w kuchni, Malinowo-czekoladowe mini babeczki mogą być niesamowite lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. To Śniadanie ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka dżemu malinowego, kakao do pieczenia, grubego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Czekoladowe Malinowe Mini Babeczki, Bezmąkowe Mini Czekoladowe Muffinki Malinowe, oraz Malinowe migdałowe mini-muffinki.
Instrukcje
Rozpuścić kakao w wodzie; odstawić do ostygnięcia. Tymczasem w małej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; dodaj do śmietany na przemian z mieszanką kakaową.
Wypełnij miniaturowe kubki na muffinki wyłożone papierem do połowy. Wrzuć 1/4 łyżeczki dżemu na środek każdego; przykryj 2 łyżeczkami ciasta.
Posyp migdałami i cukrem.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do porcji czekolady wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.