Malinowo-Czekoladowe Bezy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezy malinowo-czekoladowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezy Malinowe Nadziewane Czekoladą, Malinowe Bezy, oraz Malinowe Bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo ubijaj w cukrze, aż mieszanina będzie błyszcząca ze sztywnymi szczytami, około 3 minut. Złożyć w ekstrakcie.
Łyżka bezy Do Woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Rura w 1 1/2-calowe gwiazdy na arkuszu, 1/2 cala od siebie.
Piec do firmy i chrupiące, ale nie rumiane, 1 godzina 30 minut do 1 godzina 40 minut. Przesuń pergamin, z bezami, z blachy na stojak z drutu.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed usunięciem Bez z pergaminu.
Ustaw małą miskę na patelni gotującej się wody.
Umieścić dwie trzecie czekolady w misce i roztopić, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć miskę; wymieszać pozostałą czekoladę do rozpuszczenia.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Dno 1 bezy zanurzyć w czekoladzie, wytrzeć nadmiar z boku miski i przełożyć na arkusz.
Odstawić do Ustawienia. Powtarzam.