Malinowo-Czekoladowe Bezy

Malinowo-Czekoladowe Bezy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezy malinowo-czekoladowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezy Malinowe Nadziewane Czekoladą, Malinowe Bezy, oraz Malinowe Bezy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. wyłóż blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól, aż utworzą się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo ubijaj w cukrze, aż mieszanina będzie błyszcząca ze sztywnymi szczytami, około 3 minut. Złożyć w ekstrakcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Łyżka bezy Do Woreczka z ciastem wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Rura w 1 1/2-calowe gwiazdy na arkuszu, 1/2 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
4
Piec do firmy i chrupiące, ale nie rumiane, 1 godzina 30 minut do 1 godzina 40 minut. Przesuń pergamin, z bezami, z blachy na stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed usunięciem Bez z pergaminu.
6
Ustaw małą miskę na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
7
Umieścić dwie trzecie czekolady w misce i roztopić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wyjąć miskę; wymieszać pozostałą czekoladę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Dno 1 bezy zanurzyć w czekoladzie, wytrzeć nadmiar z boku miski i przełożyć na arkusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Odstawić do Ustawienia. Powtarzam.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn