Malarskie podniebienie kuskus i orzechowe inkrustowane Tofu
Need a dairy free main course? Malarskie podniebienie kuskus i orzechowe inkrustowane tofu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.25 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczone i orzeszki ziemne, SOS szechuan, tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus Inkrustowana Tilapia, Makaron malarza, oraz Marokańskie Tofu z kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć grzyb na średnim ogniu, aż gotowane przez, ale nadal firma, o 3 protokół na stronę. W małym garnku postępuj zgodnie ze wskazówkami na kuskus i odstaw na bok. Po zakończeniu kuskusu uformuj kuskus w "podniebienie" malarza.
Pokrój rzodkiewkę w 1/2 i użyj jako oko palety. Użyj sosów do reprezentowania Farb, a szparagi jako pędzle. Grzyb może trzymać musztardę jako kielich malarza. Zastosuj posiekane orzeszki ziemne na krawędziach tofu, używając wody, aby je trzymać w razie potrzeby.
Umieścić tofu obok kuskus. Smacznego!