Makijaż Brie i kiełbasa Brunch Piec
Makeover Brie i kiełbasa Brunch Bake może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion kopru włoskiego, pieczonej papryki, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brie i kiełbasa brunch Piec, Makeover Brokuły Cheddar Brunch Piec, oraz Kiełbasa & Farsz Brunch Piec.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotuj indyka, cebulę, koper włoski, 1/4 łyżeczki pieprzu, cayenne i gałkę muszkatołową na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Umieść kostki chleba w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Warstwa z mieszanką indyka, czerwoną papryką, serami Brie i parmezanem oraz bazylią. W dużej misce ubij substytut jajka, mleko, musztardę i pozostały pieprz; wlać na wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Piec 4-6 minut dłużej lub do stopienia sera.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.