Lobster Mac and Cheese to danie główne dla 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 1068 kalorii, 55 g białka i 63 g tłuszczu na porcję. Za 7,76 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis polubiło 351 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką makaron łokciowy, bułkę tartą, olej roślinny i kilka innych składników, dasz radę. Wielu osobom bardzo smakowało to amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 88%, co jest wynikiem doskonałym. Makaron z homarem i serem, makaron z homarem i serem oraz makaron z homarem i serem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
3
Do dużego garnka z wrzącą, osoloną wodą wlać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Uncji Tia Maria
8 Fioletowych śliwek, Wypestkowanych I Grubo Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepły Syrop Czekoladowy
4
Dodaj makaron i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pakowany) Drobno Starty Parmezan
5
Dobrze odcedź.
6
W międzyczasie w małym rondlu podgrzej mleko, ale nie gotuj. W dużym garnku rozpuść 6 łyżek masła i dodaj mąkę. Gotuj na małym ogniu przez 2 minuty, mieszając trzepaczką. Wciąż ubijając, dodaj gorące mleko i gotuj jeszcze przez minutę lub dwie, aż masa zgęstnieje i będzie gładka. Zdejmij z ognia, dodaj Gruyere, Cheddar, 1 łyżkę soli, pieprz i gałkę muszkatołową.
Chablis i Chardonnay to świetny wybór na homara. Chablis doskonale komponuje się z homarem, ale chardonny z innych regionów też będzie strzałem w dziesiątkę. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!