Makaron z indykiem, fasolką szparagową i hoisin
Need a dairy free main course? Makaron z indykiem, fasolka szparagowa & hoisin może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 31g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.21 za porcję. Mieszanka makaronu ramen, Indyk mielone, sok z limonki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest lubiany przez 93 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach, Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką, oraz Hoisin-glazed Tempeh z fasolką szparagową i nerkowcami.
Instrukcje
Gotować makaron zgodnie z instrukcjami opakowania, dodając fasolkę szparagową na ostatnie 2 min.
W małej misce wymieszać hoisin, sok z limonki i sos chili. Na wok lub patelni rozgrzać olej, a następnie smażyć mielone, aż ładnie się zarumienią.
Dodać czosnek i smażyć jeszcze 1 min. Mieszać w mieszaninie hoisin i gotować przez kilka minut więcej, aż lepki. Na koniec wymieszaj makaron, fasolę i połowę dymki, aby się rozgrzać. Rozsypać na pozostałe dymki służyć.