Makaron Z Indyka Primavera

Makaron Z Indyka Primavera
Przepis Turcja makaron Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. To danie główne ma 409 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, fettuccine, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Następnego Dnia Turcja Primavera, Turcja Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, opatrunek ciepła na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mieszankę warzywną; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Wymieszać z indykiem, pomidorami i solą. Gotować około 3 minut lub tylko do indyka jest gorąca. Łyżka mieszanki indyka na fettuccine.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
PomidorPomidor
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
5
Posypać serem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn