Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem

Makaron z fasolką szparagową i tuńczykiem
Makaron z fasolką szparagową i Tunanem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 618 kalorii, 36g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fusilli, grubą sól i mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tunan i fasolka szparagowa z ryżem, Sałatka makaronowa z Tunanem i fasolą, oraz Zapiekany Tuńczyk z fasolką szparagową, cytryną i Wasabi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia67
Magazyn