Makaron z brokułami i sosem orzechowym (wegański i bezglutenowy)

Makaron z brokułami i sosem orzechowym (wegański i bezglutenowy)
Makaron z brokułami i sosem orzechowym (wegańskie i bezglutenowe) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.77 za porcję. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Głowa do sklepu i odebrać wegańskie sos worcestershire, brokuły, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno), Makaron w kremowym sosie kokosowo-orzechowym {wegańskie i bezglutenowe}, oraz Makaron ogórkowy ze szparagami i imbirowym sosem sezamowym (bezglutenowy, bez ziarna, wegański, Paleo).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn