Makaron Paprykowo-Łososiowy
Makaron z czerwoną papryką i łososiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka angel hair makaron, parmezan, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowym naczyniu do pieczenia wymieszaj łososia z sokiem z cytryny i ułóż w jednej warstwie.
Naczynie szczelnie przykryć folią.
Piec w piekarniku 450, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotna-patrząc w najgrubszej części (wyciąć do testu), 12 do 14 minut.
Tymczasem w blenderze lub robocie kuchennym gładko czysta czerwona papryka, parmezan, skrobia kukurydziana, chili i czosnek.
Dodać kolendrę i bulion; wirować do mieszania.
Wlać mieszankę pieprzu na patelnię o średnicy 10-12 cali. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia; utrzymywać ciepło.
Tymczasem, gotować makaron w 3 ćwiartki wrzącej wody do miękkości do ugryzienia, o 7 protokół.
Odcedzić; powrócić do patelni.
Soki z pieczonego łososia wymieszać z sosem z czerwonej papryki.
Wymieszać 1 1/3 szklanki sosu z makaronem.
Łyżka makaronu na talerze. Wierzch z rybą i skropić pozostałym sosem.
Podawać lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.