Zapiekanka Z Mikrofalówki Ravioli

Zapiekanka Z Mikrofalówki Ravioli
Mikrofalówka Zapiekanka Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli z wołowiną, ser cheddar, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan-Crusted Ravioli z łatwą kuchenką mikrofalową Marinara, Kuchenka Mikrofalowa Reuben Zapiekanka, oraz Zapiekanka Ravioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokruszyć wołowinę w 2-ćwiartkowej mikrofalowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Dodać cebulę. Przykryć luźno i podgrzać do wysokiej 5 do 6 minut, mieszając po 3 minutach, aż wołowina nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Wymieszaj ravioli. Przykryć szczelnie i kuchenka mikrofalowa 5 do 7 minut, mieszając po 3 minutach, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
4
Posypać serem. Przykryć i odstawić, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn