Makaron Orkiszowy
Makaron orkiszowy to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, wody, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles, Herbatniki Orkiszowe, oraz Chleb Orkiszowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
(Preferowane) przetwarzaj wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż utworzą kulkę, która jeździ na ostrzach.
Możesz również pozwolić maszynie do chleba ugniatać składniki przez około 5 minut. (Nigdy nie próbowałem tego, ale słyszałem, że działa dobrze.)
Makaron można zwijać i ciąć w zwykłym (ręcznym, ręcznym) urządzeniu do makaronu, przechodząc go przez wielokrotnie mniejsze (tj. większą liczbę) ustawienia, aż do prawie cienkiego papieru, a następnie przejść przez ostrza tnące. Powiedziano mi, że nie robi tak dobrze w automatycznym ekspres do makaronu.