Makaron Carbonara z boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu carbonara z boczkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, jajko, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Carbonara z boczkiem i groszkiem, Makaron Buraczany Carbonara Z Groszkiem I Boczkiem, oraz Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara.
Instrukcje
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W 10-calowej patelni, gotować boczek i czosnek, aż chrupiące.
Drenaż; usunąć z patelni, i odstawić.
W małej misce lekko ubić jajko; wymieszać z mlekiem, parmezanem i pieprzem.
Miejsce gotowane fettuccine w patelni.
Dodać mieszankę mleczną, szpinak, pomidor, zieloną cebulę i czosnek i boczek. Przykryć; gotować około 5 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak będzie miękki.
Wymieszać z jogurtem; gotować na małym ogniu tylko do ogrzania.