Mac ' N Cheese
Mac ' n Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Monterey jack, mielonego pieprzu i soli, odparowanego odtłuszczonego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i przelać do dużej miski. Gdy makaron jest jeszcze gorący, wymieszać ze śmietaną i odstawić.
Oparz mleko, podgrzewając w małym rondlu na średnim ogniu, aż pojawią się małe pęcherzyki na brzegach.
Do sparzonego mleka dodać Cheddar i sery Monterey, musztardę, gałkę muszkatołową, ostry sos, pieprz i sól. Gotować na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści, ciągle mieszając.
Złożyć mieszaninę sera do makaronu i przenieść mieszaninę do półmiska.
Połączyć bułkę tartą i parmezan na patelni na średnim ogniu. Toast 1 do 2 minut, aż złoty kolor.
Posypać makaronem i serem i podawać.