Maślanka Puree Ziemniaczane
Maślanka puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mleko, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maślanka Puree Ziemniaczane, Maślanka Puree Ziemniaczane, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki i ząbki czosnku gotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 30 minut.
Odcedzić i przykryć ziemniaki ręcznikiem, aby utrzymać ciepło.
Doprowadzić 1% mleka i masła do wrzenia i przykryć do ogrzania.
Użyj ricer do ryżu ziemniaki do dużej miski. Ziemniaki mogą być również tłuczone dużym widelcem, ale mogą nie być tak gładkie.
Stopniowo dodawaj gorące mleko i masło, a następnie dodawaj maślankę, aż uzyskasz konsystencję gęstych puree ziemniaczanego (może nie trzeba używać całej maślanki). Doprawić solą do smaku. Płaszcz 9-x 13-calowe naczynie do pieczenia w sprayu, umieścić ziemniaki w naczyniu, i top ze świeżo posiekanym szczypiorkiem.
Podawać natychmiast, lub przed podaniem nagrzać w piekarniku.