Lukier Maślany Waniliowy

Lukier Maślany Waniliowy
Lukier masło waniliowe może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleka, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 217 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Jedna miska ciasta waniliowego z szybkim lukrem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj cukier puder i masło łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości. Wymieszać wanilią i 1 łyżką mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Stopniowo ubić tylko tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej mleka, kilka kropli na raz. Jeśli lukier staje się zbyt cienki, ubij niewielką ilość cukru pudru. Mrozy 13x9-calowe ciasto obficie, lub wypełnia i zamarza 8-lub 9-calowe ciasto dwuwarstwowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
MlekoMleko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn