Lukier Maślany

Lukier Maślany
Lukier masło może być tylko lukier szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1248 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margaryna śmietankowa i serek śmietankowy na średniej prędkości wytrzymałego miksera stojącego do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MargarynaMargaryna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2
Dodać wanilię i sól; dobrze ubić. Stopniowo dodawać cukier i mleko, bijąc z niską prędkością. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż dobrze wymieszane i spreadable.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
3
Uwaga: jeśli lukier jest gotowy i schłodzony, dodaj niewielką ilość mleka, łyżeczkę na raz, aby zmiękczyć. Beat aż do spreadable.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn