Lukier Maślany
Lukier masło może być tylko lukier szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1248 kalorii, 1G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margaryna śmietankowa i serek śmietankowy na średniej prędkości wytrzymałego miksera stojącego do lekkości i puszystości.
Dodać wanilię i sól; dobrze ubić. Stopniowo dodawać cukier i mleko, bijąc z niską prędkością. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż dobrze wymieszane i spreadable.
Uwaga: jeśli lukier jest gotowy i schłodzony, dodaj niewielką ilość mleka, łyżeczkę na raz, aby zmiękczyć. Beat aż do spreadable.