Lukier Czekoladowy Bourbon
Przepis Bourbon czekoladowy lukier można zrobić w około 15 minut. Ten lukier ma 1090 kalorii, 3G białka, oraz 72g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier puder, sól koszerną, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Babeczki czekoladowe Bourbon z lukrem czekoladowym Buttercream i polewą Bourbon, George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym Bourbon, sosem karmelowym Bourbon i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Bourbon-Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Pralinowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ubij masło i majonez w mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę łopatkową, na wysokim poziomie, aż będzie lekka i puszysta, około 3 do 4 minut. Przy niskim mikserze powoli wlej rozpuszczoną czekoladę. Kontynuuj mieszanie na niskich obrotach, aż cała czekolada zostanie włączona, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby. Wyłącz mikser i dodaj 1 szklankę cukru.
Mieszaj na niskim poziomie, aby połączyć. Zatrzymaj się, aby zeskrobać boki miski. Powtarzaj, aż cały cukier zostanie dodany.
Dodaj bourbon i sól i kontynuuj ubijanie, aż lukier będzie gładki i lekko rozjaśni kolor, 2 do 3 minut.
Zużyć natychmiast lub przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub przechowywać w lodówce do 1 tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem schłodzonego lukru.