Low Carb Szybkie Lody Czekoladowo-Migdałowe
Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 3G białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać bez cukru dodanego ekstraktu migdałowego, migdały, bez cukru dodanego ekstraktu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Twarogiem (Low Carb & Keto), Boston Cream Cheesecake-Low Carb and Gluten Free, oraz Best Low Carb Chocolate Buttercream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż migdały na patelni i piec przez około 5 do 7 minut, aż tylko złoty kolor. (Obserwuj je uważnie, ponieważ łatwo mogą się palić.)
Z mikserem elektrycznym na wysokości, ubij śmietanę w misce, aż się spieni i dodaj substytut cukru, ekstrakty, kakao w proszku i ser ricotta. Kontynuuj Biczowanie wysoko, aż uformują się szczyty. Uważaj, aby nie przesadzić, bo śmietana pęknie.
Złożyć prażone migdały. Używając gałki lodów 3 uncji, umieść 1 miarkę w kieliszku do szampana i zamrozić jako" faux " lody lub podawać w lodówce jako parfait. W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną o niskiej zawartości węglowodanów, prażonymi migdałami, wachlarzem Truskawkowym, kakao w proszku i gałązką świeżej mięty.