Lover ' s Beef Burgundy Filet
Lover ' s Beef Burgundy Filet wymaga ok. 6 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 93 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, oregano, wino burgundzkie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lover ' s Beef Burgundy Filet, Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, oraz Moja Wołowina Burgund.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj wino burgundzkie, olej rzepakowy, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Umieścić w lodówce 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
Umieść filet mignon filets w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i zalej je schłodzoną marynatą. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez minimum 5 godzin.
W średniej misce, masło śmietankowe i 1 łyżeczka wina burgundzkiego z mikserem ręcznym.
Wymieszać w szalotki, zielona cebula i biały pieprz ręcznie; przykryć szczelnie, i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Grilluj marynowane filety do pożądanej doneness, obracając raz.
Umieść filety w czystym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Wymieszać z masłem burgundzkim i wstawić na minutę do nagrzanego piekarnika lub do momentu rozpuszczenia masła.