Lover ' s Beef Burgundy Filet

Lover ' s Beef Burgundy Filet
Lover ' s Beef Burgundy Filet wymaga ok. 6 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 93 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, oregano, wino burgundzkie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lover ' s Beef Burgundy Filet, Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, oraz Moja Wołowina Burgund.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj wino burgundzkie, olej rzepakowy, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sos SojowySos Sojowy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić w lodówce 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
3
Umieść filet mignon filets w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i zalej je schłodzoną marynatą. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez minimum 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
W średniej misce, masło śmietankowe i 1 łyżeczka wina burgundzkiego z mikserem ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać w szalotki, zielona cebula i biały pieprz ręcznie; przykryć szczelnie, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Biały PieprzBiały Pieprz
SzalotkaSzalotka
6
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
7
Grilluj marynowane filety do pożądanej doneness, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieść filety w czystym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Wymieszać z masłem burgundzkim i wstawić na minutę do nagrzanego piekarnika lub do momentu rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn