Lody Maślano-Limonkowe

Lody Maślano-Limonkowe
Lody maślano-limonkowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 191 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, skórkę z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować 1 szklankę wody i cukru w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć mieszaninę z ognia; przykryć i schłodzić 25 minut.
3
Wymieszaj schłodzoną mieszaninę syropu cukrowego, 2 szklanki maślanki, startą skórkę z limonki i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
4
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki 2 - lub 4-litrowego urządzenia do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn