Liście Ciasta

Liście Ciasta
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Liście ciasta może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 38 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajka, płynne barwniki spożywcze, kawałki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kurczak marokański w liściach ciasta, Ciasto Francuskie Ostrokrzew Liście, oraz Tarta dyniowa z cukrowymi liśćmi ciasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż kawałki na lekko posypanej mąką powierzchni.
2
Wyciąć liście z piecrust za pomocą noży w kształcie liści. Zaznacz żyły liściowe za pomocą końcówki małego noża do parkowania. Jeden (15-uncja) pakiet chłodniczych piecrust będzie około 24 (2 - do 3-inch) leaves.To umyć barwione jajko, ubić razem 3 duże jajka i 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać mieszaninę równomiernie do małych filiżanek, zabarwiając każdy z kilkoma kroplami płynnego barwnika spożywczego, aby stworzyć różne kolory. (Pomalowaliśmy nasze liście przy użyciu czterech różnych kolorów mycia jaj: czerwonego, żółtego, pomarańczowego i zielonego. Aby ułatwić czyszczenie i zapobiec przypaleniu się nadmiaru mycia jaj na blasze do pieczenia, maluj liście na kawałkach pergaminu lub papieru woskowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Pędzel pozostawia równomiernie z myciem jajkiem, zaczynając od jaśniejszych kolorów, a pokrywając obszarami ciemniejszego koloru. Użyj małego pędzla artysty, aby dodać akcenty odważniejszego koloru z nierozcieńczonym płynnym barwnikiem spożywczym. Crumple 2 (14-calowy) kawałki folii aluminiowej na paski o szerokości 1 cala. Płaszcz z warzyw gotowania sprayu i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem. Delikatnie drapować liście ciasta na paski folii aluminiowej, aby nadać im naturalny kształt; umieść kilka liści na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 400 przez 6 do 8 minut lub do złotego koloru. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 10 minut. Delikatnie usunąć liście i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn