Lisa Loeb ' s Peanut Butter and Jelly Cookies

Lisa Loeb ' s Peanut Butter and Jelly Cookies
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kremowe naturalne masło orzechowe, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Z Masłem Orzechowym I Galaretką, Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka Z Masłem Orzechowym I Galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier z dużą prędkością, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie włączone, o 30 sekund. Zeskrobać dół miski, dodać jajko, i ubić do gładkiej, o 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj suche składniki do mieszanki masła i cukru i beat z małą prędkością, aż tylko połączone, o 1 minutę. Zeskrobać miskę, następnie dodać mleko i pokonać z małą prędkością, aż tylko połączone, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zbierz i naciśnij ciasto razem, a następnie podzielić na 2 równe kawałki. Używając arkusza woskowanego papieru jako pomocy, uformuj każdy kawałek ciasta w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owinąć kłody szczelnie w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godzin i do 2 dni. (Ciasto można wyrabiać i zamrażać w hermetycznym worku do 6 miesięcy).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Rozgrzej piekarnik do 204° i lekko masło 2 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić każdą kłódkę w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala i ułożyć plastry 1/2 cala od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia. Na wierzch każdego ciastka nakładamy 1/2 łyżeczki dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec ciasteczka, aż krawędzie są lekko rumiane i centra są ustawione, o 10 protokół. Schłodzić na arkuszach 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia. (Ciasteczka będą przechowywane, przechowywane w zadaszonym pojemniku w temperaturze pokojowej, do 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn