Linguine z grzybami Portobello

Linguine z grzybami Portobello
Linguine z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 64 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czapek grzybowych portobello, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 74%. Spróbuj Serdeczny Portobello Linguine, Nadziewane Grzyby Portobello, oraz Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojler piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj linguine i gotuj przez 9 do 13 minut lub do al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
4
Posmaruj grzyby 1/2 oliwy z oliwek i ułóż na średniej blasze do pieczenia. Podsmaż w przygotowanym piekarniku przez 6 do 8 minut, często obracając, aż się zrumieni i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój grzyby na plastry 1/4 cala i umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszaj z pozostałą oliwą z oliwek, octem z czerwonego wina, oregano, bazylią, rozmarynem, czosnkiem i sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
7
W dużej misce wymieszaj ugotowaną linguine i mieszankę grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane LinguineGotowane Linguine
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ferrari Perle. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn