Linguine z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 64 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czapek grzybowych portobello, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 74%. Spróbuj Serdeczny Portobello Linguine, Nadziewane Grzyby Portobello, oraz Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojler piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj linguine i gotuj przez 9 do 13 minut lub do al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
4
Posmaruj grzyby 1/2 oliwy z oliwek i ułóż na średniej blasze do pieczenia. Podsmaż w przygotowanym piekarniku przez 6 do 8 minut, często obracając, aż się zrumieni i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Pokrój grzyby na plastry 1/4 cala i umieść w średniej misce.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ferrari Perle. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.