Letnie wegetariańskie Chili może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów, cebula, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, Wegetariańskie Bułeczki Letnie, oraz Letnie Wegetariańskie Tacos z kremem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę, czosnek, chili w proszku i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Czosnek
Kminek
Cebula
3
Saute na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
Dodać pozostałe składniki (z wyjątkiem dodatków) i wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
5
W razie potrzeby dodaj więcej płynu.
6
Podawać samodzielnie lub nad ryżem (najlepiej brązowym).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
7
W razie potrzeby udekoruj jednym z następujących składników: ser cheddar o obniżonej zawartości tłuszczu, cebula, beztłuszczowa śmietana, guacamole, świeża kolendra.