Letnia zupa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 23 fanów. Jeśli masz paprykę, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Zupa jarzynowa na koniec lata, Letnia Zupa Jarzynowa, oraz Letnia Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiksuj seler, ogórek, czerwoną paprykę, awokado, sok z cytryny i pomidor w szybkim blenderze, aż będzie gładka, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Sok Z Cytryny
Ogórek
Awokado
Seler
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj szpinak, wodę, sól i pieprz cayenne; nadal mieszaj, aż będzie gładka. Chochle do miski zupy i udekorować papryką.