Letnia sałatka wołowa z kolendrą

Letnia sałatka wołowa z kolendrą
Letnia sałatka wołowa z kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 246 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły slaw, marynowana fasola, scallion, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Letnia sałatka z krewetek z kolendrą, Sałatka ogórkowa z sosem cytrynowym / Sałatka letnia s, oraz Letnia sałatka z kapusty cytrusowo-kolendrowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić razem musztardę, ocet, sok z cytryny, sól, pieprz, olej, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj rukolę, kiełki fasoli, brokuły slaw, scallion, czerwona cebula, rzodkiewki, i zielona fasola i wrzucić dobrze. Podzielić na 4 miski i na wierzchu polać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły SlawBrokuły Slaw
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn