Letni Stek

Letni Stek
Letni stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 26g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku w proszku, mielony pieprz, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Letni Tatar, oraz Letni Tatar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
6 pierwszych składników wymieszać, natrzeć na stek. Przechowywać w lodówce 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury. Grillowany stek 4 do 6 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla; przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Odstawić 5 min.
5
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Podawać z sosem stekowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn