Letni Chutney Owocowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj letni chutney z owocami. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 144 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz imbir, pieprz, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Curry łosoś z letnimi owocami Chutney, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Chutney Owocowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Całe goździki i laska cynamonu ułożyć na podwójnej warstwie gazowej. Zbierz krawędzie; związać bezpiecznie.
Dodaj worek z gazą, złote rodzynki, pokrojony obrany imbir, żółte nasiona gorczycy i pokruszony czerwony pieprz na patelnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 8 minut.
Dodać nektaryny i brzoskwinie; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek (około 45 minut), mieszając od czasu do czasu. Odrzuć pakiet. Łyżka do miski. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.