Letni Chutney Owocowy

Letni Chutney Owocowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj letni chutney z owocami. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 144 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz imbir, pieprz, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Curry łosoś z letnimi owocami Chutney, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Chutney Owocowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Całe goździki i laska cynamonu ułożyć na podwójnej warstwie gazowej. Zbierz krawędzie; związać bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Goździki CałeGoździki Całe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj worek z gazą, złote rodzynki, pokrojony obrany imbir, żółte nasiona gorczycy i pokruszony czerwony pieprz na patelnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy żółtejNasiona Gorczycy żółtej
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać nektaryny i brzoskwinie; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek (około 45 minut), mieszając od czasu do czasu. Odrzuć pakiet. Łyżka do miski. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn