Lemon Cream Sandwich Shortbread Cookies
Lemon Cream Sandwich Shortbread Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz śmietanę do ubijania, mieszankę ciastek kruchych, skórkę cytrynową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciastka z serem śmietankowym-Dulce de Leche Sandwich Cookies, Imbirowo-przyprawowe ciasteczka kanapkowe z kremem cytrynowym, oraz Ciasteczka Kanapkowe Shortbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (lub375 dla ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie). Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru. W średniej misce, wymieszać mix cookie i 1 szklanka masła, aż miękkie formy ciasta.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości około 1/8 cala.
Pokroić w pożądane kształty, około 2x2 cale.
Umieść 1 cal od siebie na pergaminowej blasze.
Piec od 6 do 8 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem, w dużej misce, beat Lemon Buttercream napełniania składników z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Rozprowadzić około 1 czubatej miarki nadzienia na dnie 1 schłodzonego ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij ciasteczka razem. Przechowuj pliki cookie w hermetycznym pojemniku.