Lemon Beza Pie Pops
Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 261 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5068 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Mieszanka grubo krakersy graham, sok z cytryny, krem prawoślazu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Boo-tiful Beza Ghost Pops, oraz Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy.
Instrukcje
W średniej misce, ubić budyń wymieszać i pół na pół z trzepaczką 2 minuty. Ubić sokiem z cytryny i jogurtem.
Wlać około 1/3 szklanki mieszaniny do każdego z 7 (5-uncji) kubków papierowych.
Posypać każdy z 1 łyżką krakersy graham. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producentów.) Zamrażać około 6 godzin lub do zamrożenia.
Gdy będzie gotowy do podania wyskakuje, w małej misce, ubij krem z prawoślazu i 1 łyżkę śmietany do ubijania mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka.
Dodaj pozostałą śmietanę do ubijania, zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozprowadzić na wierzchu każdego z około 2 łyżkami mieszaniny prawoślazu, tworząc szczyty bezy.