Warstwowa Forma Bing Cherry
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Warstwowa forma Bing Cherry może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Jeśli masz wodę, galaretkę o smaku wiśniowym, schłodzoną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Warstwowa Forma Musu Żurawinowego, Warstwowa Forma Pomarańczowo-Ananasowa, oraz Warstwowa Niskotłuszczowa Forma Musu Żurawinowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce około 1-1 / 4 godzin lub do lekko zgęstnienia (konsystencja białka). Rezerwa 1-1 / 2 szklanki żelatyny w temperaturze pokojowej.
Wiśnie wymieszać z pozostałą żelatyną. Łyżka do formy 6-filiżanki rozpylonej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do momentu, aż zestaw, ale nie twarde (żelatyna powinna trzymać się palca po dotknięciu i Kopiec).
Dodać ubitą polewę do zarezerwowanych 1-1 / 2 szklanek żelatyny; wymieszać trzepaczką drucianą, aż do dobrze wymieszanego. Łyżka nad warstwą żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold. Resztki deseru przechowywać w lodówce.