Lekkie Ciasteczka Czekoladowe
Lekkie ciasteczka z kawałkami czekolady mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 10 centów za porcję. 62 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wody, soli, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Lekkie Muffinki Z Czekoladą Jeżyn, Ciasto Czekoladowo-Kruche (Lekkie), oraz Lekkie Muffinki Z Białej Czekolady Malinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, śmietany masło z brązowymi i białymi cukrami. Wymieszać wanilią, białkiem jajka i wodą. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać ze śmietaną.
Wymieszać w czekoladzie chipsy.
Upuść ciasto, usypując łyżki na nie rozdrobnione arkusze ciastek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na 1 minutę na blachach do pieczenia przed przeniesieniem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.