Layered Mint Chocolate Fudge
Layered Mint Chocolate Fudge to bezglutenowy przepis z 5 porcjami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 12g białka, oraz 42g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko skondensowane eagle brand®, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. 128 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 44%. Spróbuj Layered Mint-Chocolate Fudge, Layered Mint Fudge, oraz Karmelowo-Czekoladowa Krówka Warstwowa podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu, na małym ogniu, rozpuść chipsy czekoladowe z 1 szklanką słodzonego skondensowanego mleka; dodaj wanilię.
Przełóż połowę mieszaniny na wyłożoną woskiem papierową 8-lub 9-calową kwadratową patelnię; schłodzić 10 minut lub do uzyskania twardości. Pozostałą mieszaninę czekoladową trzymać w temperaturze pokojowej.
W ciężkim rondlu, na małym ogniu, stopić białą powłokę cukierniczą z pozostałym słodzonym mlekiem skondensowanym (mieszanina będzie gęsta).
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy (opcjonalnie).
Rozprowadzić na schłodzonej warstwie czekolady; schłodzić 10 minut dłużej lub do twardości.
Rozprowadzić zastrzeżoną mieszankę czekoladową na warstwie mięty. Chill 2 godziny lub do firm. Obróć na deskę do krojenia; odkleić papier i pokroić w kwadraty. Przechowywać resztki przykryte lodówką.