Lasagna mięsno-grzybowa
Przepis mięso i grzyby lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 542 kalorie, 36g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Mieszanka sosu pomidorowego, płatki pieprzu, częściowo odtłuszczone ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami), Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym, oraz Lots O ' Meat Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu, a następnie dodać czosnek i cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym, oregano, bazylią i koprem włoskim, a następnie dodać grzyby i płatki czerwonej papryki. Wymieszać w mielonej wołowiny i gotować na średnim ogniu, aż rumiane i pokruszone.
Dodaj pomidory i sos pomidorowy, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 do 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać razem Parmigiano-Reggiano, twarożek, 2/3 szklanki mozzarelli i jajko w małej misce. Wymieszać z natką pietruszki i skórką z cytryny.
Łyżka jedną czwartą sosu na dnie 13 - przez 9-przez 2-calowy patelni do pieczenia.
Umieść 3 niegotowane makaron lasagne na wierzchu sosu bez nakładania się.
Połowę mieszanki twarożku rozłóż na makaron i polej drugą ćwierć sosu. Powtórz warstwy, kończąc sosem, i posypać pozostałym serem mozzarella.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
W porcji: kalorie 438; całkowity tłuszcz 19 gramów; tłuszcz nasycony 7,5 gramów; białko 32 gramów; całkowity węglowodan 34 gramów; cukier: 6 gramów; błonnik 7 gramów; Cholesterol 85 miligramów; sód 919 miligramów