Kłusowana ośmiornica jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, tymianek, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecki BBQ Baby Octopus, Sałatka Z Ośmiornicy Dla Dzieci, oraz Ośmiornica Crudo z ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Napełnij dużą garnek 1 galonem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Pokrój cytrynę, limonkę i pomarańczę na pół i wyciśnij soki do garnka; dodaj skórki. Wymieszać z marchewką i kolejnych 13 składników. Doprowadzić do wrzenia; dodać ośmiornicę. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu przez 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ośmiornica
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski